Monday, July 12, 2010

wedding : faeyz kawan ptm



mula2 tengok gambar ni dulu.. hehe

masa ni team building, masuk hutan dengan warga PTM, UKM.. tapi campur sekali ukm kampus KL..

tup tup dapat pulak kawan baru masa team building ni..
nampak tak yang saya bulatkan kuning tu??
haaa tu gambar dd dudu dengan kawan baru nama faizah aka faeyz dari kampus KL..

selepas tu, tak jumpa dah laa, tapi saling ber'add dalam facebook dan ym..
tup tup kad kawen dia sampai rumah, hehe..
oh yaa, ada jumpa lagi faeyz sebenarnya masa kursus open source, dia datang sini, ajak dia lepak kat partitionku hehe.



10 Julai hari tu, wedding faeyz bersama pasangannya yang juga kampus sama..
tahniah ;)


dd of course la pegi kan~~ hehe

kenduri faeyzz dekat Jabatan Pengairan & Saliran, eh betol ke waaakkk??ni tanya kuku
di Ampang



cantekk nyee diaaaaa dengan busana coklat lembut+hijau ^_^


Selamat Pengantin Baru faeyz!!!! semoga kekal ke anak cucu cicit, selama2nya :D




2 comments:

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

jalan jalan lalalalalalaala.... hihihi

// klik sinie jom ke blog mimie azimask :D ... //

dd dudu said...

{mimie azimask}
lalalalaaa~

hihi