Monday, July 12, 2010

Selamat malam dunia =)



Esok tak sempat nak update blog rasanya.. sedang melengkapi diri, fail projek dan dokumen2 sebagai persediaan menghadapi ISO peringkat kedua hari rabu ni.. yeah

banyak mende nak buat esok.. nak final check2 tarikh kat semua dokumen...nak kumpul balik semua fail dari tangan mereka dan susun2 atas rak lagiii....
haaa nak print2 rajah2 sikettt lagiiii..
printer tu pun kalau bole jerit dia jerit da "woiii aku semput laa woiiii korang duk asyik print macam2 jek hari ni kat akuuu, xkesian ke woiiiiii"


so selamat bekerja ya kawan2 semua untuk hari esok =) kite jumpe di blog pada hari lusa pula ye ;P
eh lusa xbole xbole, lusa
malam bole la kot, see ya!
hik2 esok i invisible..


motip? ;p


nah last sekali nak bagi gambar dd dudu bersama 2 gadis yangg gojessss, shaiii dan sara mmuah mmuah

naseb la ko dd pakai selipar takde heel.. terus nampak rendang, uhuk huk



note : psstt pakai baju bandung yang sulamnya sangat mewah di leher. tapi takde maknanyaaa, dah pakai tudung tutup sulam2 itu, ekekeke



6 comments:

ciare (^_^)v said...

kalo ko pakai tudung tu masuk dlm baju mesti gojes wahai dd..br nampak meriah baju itew :p

Atiqah Adnan said...

i love peach so mUch!!yiheee dd kamO comel ya..

suamihanyisterizuki said...

dd,

huhuhu, ade tak gambar si gadis sebelah kanan kamu tuh, yg lengan bajunye besooo itu, gambar fenuh...ahahha

berkenan ngn baju dia...sebelah kanan kamoo, sebelah kiri hany yg tgk gmbr itu...;)

dd dudu said...

{ciare}
wahahhaa yekeeee, cam cewek indon yg berlakon dlm sinetron aaarr camtu, kerlasss~~ ;D

{atiqah adnan}
love peach jugak!!
tp erm ermm baju dd pink tqa, heheheheheheheheheeheheheeheheheh (panjang lak sengih)

kamooo comel jugakk tqa (^^_)


{hani}
ada!!! adaa!!! nanti dd upload bile cite pasal wedding yg dd pegi tu ehh, memang cantekk sangat baju shaiiiiii

siriyes cantekk :O

nekopachi said...

thanks! i designed it myself ;)

dd dudu said...

{shai}
wahh yekeeeee, cantekkk^^