Thursday, July 22, 2010

quick update



omaigod omaigod sempotnyeee hari ni. phuhh phuhhh phuhh

sungguh tak terkejar rasanya hari ini di ofis. tiba2 jam dah pukul 9 malam tadi, haishhh kene balik rumah jugak... semua gara2 UAT isnin depan, untuk sistem pertama ku di ptm... semput semput huhu

rina : "dd nampak stress hari ni"
wewe : "aku tengok dd rilek jek"

oit weweee, are u sure???? aku rasa muka aku dah cukup kucing dah hari niii.... grrrrr



*****************************************************



oh ya, wedding kawan saya raja nadia sabrina hari tu, x update2 lagi kan.. bukan apa, takde gambar ar.. kalau tengok gambar kat fb org len pun, segan pulak nak pinjam gambar.. haishhhh

nway, my fren shai ada update.. korang baca laa kat sana hehe..

oh ye, hani~ hani nak tengok full dress shai kan?? bole laa lihat di sana ya :D

ho ho shai, pinjam kejap ur entry ye, hik hik..

huhu melihat gambar2 itu, membuatkannnn hati ku rasaaa bertambah2 laaaa suke kat chiffon.. oh~~




*****************************************************



sebelum tidur nak kasi korang sebijik teka teki la... tapi kawan2 saya x boleh jawab... sebab ini jek kot satu2nye teka teki yang saya suka bagi kat kawan2... diorang pun dah hafal jawapan dah..

shhhh...

ok teke teki bermula sekarang.


ada sepasang suami isteri ni. dua2 keje programmer. disebabkan dua2 pun programmer, jadi semua benda diorang nak programkan. semua bendalah termasuk urusan di rumah, perbelanjaan, bla bla, semua pun nak programkan. termasuklahhhhh making anak. hehehe.

dalam program making anak, diorang dah programkan, hanya akan ada 2 anak je yang akan dilahirkan. x boleh lebih.

tup tup lahirlah anak pertama. diorang namakan dia Awaluddin, sebab anak yang terawal.

dan seperti yang diprogramkan, lahirlah pulak anak kedua, tak lama kemudian. disebabkan mengikut program, hanya akan ada 2 anak je, so diorang yakinlah ini anak terakhir.
lalu mereka namakan anak itu Akhiruddin.



dan tiba-tiba...

tak semena-mena..

terrrrrlahir la pulak anak ketiga, tanpa di duga..

soalannya, apakah nama anak ketiga??



ok kalau tahu, tinggal kat comment eh.
:D

clue : nama anak ketiga adalah merujuk kepada kesilapan program diorang hihi


oklah, nak beradu. Selamat malam dunia =)

Assalammualaikum.

6 comments:

kay kamal said...

im really baaaaad at teka teki~

erm, accidenuddin?

pestisid said...

mesti programming tu yg type do dulu kan..hikhik...tak pun <=0..so kire sekali ngan 0..motip x bagi jawapan tp sibuk cite teknik kesalahan?

rosealley said...

adakah salahuddin???haha

dd dudu said...

{kay kamal}

accidenuddin???

*gelak guling2 wahahahahhahaha

tahniah kerana mencuba. ekeke


{pestisid}
ntah, motip?? haha aku pun xtau tenik programming apa dia pakai

pu~

{rosealley}
i told u kawan2 xboleh jawab, uwaaaaaaaaa :'o

teke teki terpaksa dibatalkan sebab ko dah jawab.

puk pukkkk

kay kamal said...

chis..igtkan mesti stat ngn hurup A gak

dd dudu said...

{kay kamal}
;P