Thursday, July 29, 2010

Merah


dd ni selalu terlepas cakap tanpa cakap-siang-pandang-pandang tauuuuu ;p uhuk uhuk


rina : "kuku beli kereta color apa eh?"
dd : "merah"
rina : "kenapa color merah?"
dd : "sebab aku kata aku tak suka color merah, HA HA HA die tu memang suke buat benda yang aku x suka, har har har"
rina : .....
dd : "kite x suke kereta color merah, xtau kenape" *padahal dulu aku pernah je tergila2kan myvi merah
rina : *muke berubah.... "ooooooooooooooooooohhhh"
dd : *muke pucat, gigit jari.. "alamak rina!!! kite lupee laaaa rina pakai kereta merahhhhhhh :O "
rina : ko jangan naik kereta aku lagi!!!!!!!


;P


sebab tu aku prefer sms dari telepon *tetibe.. sebab kalau sms, aku bole berfikir dahulu sebelum menaip ;p

hihihihi


note : tapi selepas nampak kuku pakai kereta merah, aku pun rasa kereta merah adalah cantik. motip?



12 comments:

surney hasniey said...

haha...ko mmg selalu camtu... ;p

tapi orang takkan kecik ati bila ko cakap camtu, sebab orang sure akan gelak pastu...hahahaha...(^,^)

kuku dah beli kereta??? waaa... :O
aku je yang belum ada kereta lagi...huk2.

dd dudu said...

{seni}
hehe yekeee~
aku pun rasa rina xkecik ati, ekekeke sebab beberapa lepas jam lepas tu aku g mcD naik keta merah die, hihihihi

motipla rina nak kecik ati kannn hahahahaaaaa

alaaa seniii, rilek arrrrrr, ko ade keta, cume ko xbawak ke kl je kan kan kan ^_^ hihi

rinakawandudu said...

motip ko kate aku tak kecik hati???

dd dudu said...

{rinakawanduducomel}
kecik ati x? :D

rinakawandudu said...

kecik...
tp kan aku nak cite ni...
cite benar...
dulu kn mase gen2 tu kuarkan
aku pun rase mcm hodoh je warne merah...
wlpn aku suke warne merah...tp kl kete warne merah aku cm xleh nk terima...
tp bile dh bawak...rase gen2 tu sangat cantik...nk2 kl baru basuh...
berkilat dowhhhhh!!!

dd dudu said...

{rina}
kecik ape? ;p


ho ho gitu kesah benarnyeeeee, berkilat yee ekekekkekeke

ko suke silver x? ;p

cronyz said...

pesal aku xtau pon rinarakandidie ada kete baru? kaler merah? gen2?

dd dudu said...

{cronyz}
sape didie sape????

rinakawanddcomel, jawab arr jawapan si cronyz ni berkenaan keta merah ko, aku xtau nak jawab apa

cronyz said...

reenarakandidie kt lgkawi..xde nye nk bc blog ni

dd dudu said...

{cronyz}
sape didie sapee???

bukan td rinakawandd ade bg comment ke? rina kalau dari dasar laut pun die bole bg comment, apetah lg langkawi

rinakawandudu said...

motip dd dudu ngan cronyz mengate2 rinakawandudu..??!!

cronyz ala tu kete gen2 yg mcm biskut...kejap ade kejap takde...
(menjawab tak soalan ko?)

dd dudu kamu sgt tau ape yg aku bt...aku suke warne silver tp selain jename proton saga dan bernombor plat WRA 9884..KAH KAH

dd dudu said...

{rinakawandudu}
kah kah kahh
WLW ko syg kan hihihihihihi