Tuesday, July 6, 2010

salwa x sihat



pagi ni datang kerja, hrmm kenapa rasa senyap sunyi jek ni. pergi kat tempat wawa.. minah tu skang ambil wp1, pukul 730 pagi die masuk keje...sepatutnye dah ada.. tapi dangg!! kosong.. kerusi x berusik, pc gelap... mana minah ni

sms wawa, dia reply kata nak pegi klinik, x sihat.

lorrr x sihat ke kawan aku ni. huk2, semalam jiran belakang aku x sehat, asyik kof kof sok sek sok sek jek.. musim tak sihat agaknya.

tak lama kemudian..
bunyik telefon..

wawa : duddddddddddddddd... *minah ni memang suke2 panggil aku dud, nyampah tau
dd : aweeeeeeeee
wawa : aku sakitttttt
dd : dah gi klinik belum
wawa : tak laraaatttt... tak de orang nak hantar.
dd : alaaaaa
wawa : dudddddd... tak dapat masakkan sambal sotong untuk ko
dd : wehhh x sehat x sehat pun ingat lagi ke? xpelaa!! rina ada hari ni, aku lunch ngan dia
wawa : aku dah janji nak masakkan ko sambal sotong
dd : pukkkk, xyah pk pasal aku okehhhhh


pangg~~~ dah sakit tu wat cara sakit arr ;p pegi risokan aku x makan sambal sotong pulak ;p semalam awa bawak bekal sambal sotong, kasi aku makan.. pastu die kate hari ni nak masakkan untuk aku sambal sotong.. wah terharu2.. hik2


oklah awee, aku tau ko baca blog aku ni. rehat okeh! jangan mengganas2 kan diri. dah larat siket karang pegi klinik tau.


get well soon!


Yang Ikhlas,
-Peminat sambal sotong-

hihi






6 comments:

wawa said...

haha..peminat sambal sotong indaaa

dd dudu said...

{wawa}
keh keh hari ni aku jadik peminat langsat pulak ;p

makasih weee bg sebungkus langsat ;p

makan pgi2, sakit perut jap g cari ko ;p hahahahaaahah pu~

~ ReD ~ said...

kalau ngan salwa ni, tembam la dd nanti..jangan smpai x muat bj pngantin nnti dh laa..huhu

Sayid Hameed said...

red:ngan dd ni ak xbg pe pon dia tembam..wahhh..lariiii...ampun dud..ampunn neng.....nxt week aku bwk lg lgst tok ko..ampun embakkk

dd dudu said...

{red}
tu arrrr, tembam laaa dd camniiii ;p

{wawa}
awaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
pang pang pang!!!!!!


langsat seplastik ko dah abesssss, skg nak langsat 2 kg!! x kire!!!!!!

Sayid Hameed said...

hr ni aku bwk lagst tok kamu dud..penat cik ano pnjt smlm tau tgh2 mgrb plak tuh..hikhik