Friday, September 17, 2010

kacang panjang masak kicap hasni



hari tu kann, mase 2 malam tido rumah kawanku hasni, hasni rajin masak tau... tapi dia x kasi aku masuk dapur, puk puk. "DD AKU SEGANNN LAAAAAAAAAAA!!!!!" bergegar rumah ;p

ye laa ye laaaaa aku pegi tengok tv :n


nway saya sangat suke masakan hasni yang bernama kacang panjang masak kicap. simple je kan? tapi simple2 pun, kalau cukup rasanya, memang aaaaa sedap gilerrrr

masin cukup, manis cukup. seni kate die main campur kicap. oh ok~~

alaaaa kenapa aku biarkan aje flash berlaku?? x cantek gambar



kacang panjang ni, aku ratah sampai licin, bawang2 pun aku sedut ;p nyum2



selain itu, hasni masak jugak lauk lain.

telur dadar


kubis masak air + lada hitam + suhun



udang gemuk goreng kunyit.



wahhh bole kawen sangat da ko ni seni, hek hek hek


nasi, air mangga.
hehe ni pun nak letak kat blog ke ;p




hasniii, thanxx layan aku macam puteri ;p nanti aku tido rumah ko lagi ek ;P
jangan lupe mai tido umah aku lak ;)


jaga diri tido sengsorang tauuuu

daaaa~~


nak kacang panjang kicap lagi ;p



6 comments:

surney hasniey said...

hik2...ada apa2 ke puji lebih2 ni..?(^,^)

nanti InsyaAllah aku masak lagi bila ko datang, tapi ntah2 masa tu aku masak dah rasa lain sebab aku kan masak ikut suka ati je nak campak apa pun...tapi kan best je bila tengok ko makan nasi bertambah... ;p~

tapi kan tak tahan betul dialog ko masa ko nak balik dari rumah aku..."hasni, terima kasih sebab bagi aku tido kat sini"...hee, bunyi dialog tu macam ko lari dari rumah tapi takde tempat nak tido sampai kena tido kat rumah aku....hahaha, kelakar je ko ni! ;p~~

Dd, thanks ye temankan aku tido 2 malam, next wiken aku gi rumah ko plak ye! (^,^)

mmuahhh XD

dd dudu said...

{seni}
mane deeeeeeee :D

ok, nex time nak bubur laak, bubur ko kann sedappp aku sukeeee, ingat x ;p
suke2 ati jek kan request muahahhaa


aku pun gelakk giler masaaaa ko perasan dialog aku tu. hahahahahhaaha aku xsedaaaa kenapa aku cakap camtu.... muahahaaa cam lari dari rumah jeekkkkk, muahahahahaha giler nak ketawa, seb baik keri kol, so gelak aku pun terberhenti di saat itu, hak hakkkkk


same2, ok aku tunggu ko seni (^,^)

surney hasniey said...

ooo...dah lama giler aku tak masak bubur, dah 2 tahun kot..tapi kalo masak bubur pun aku main campak2 je...hik2. ;p~~

thanks sekali lagi... (^,^)

dd dudu said...

{seni}
campak2 la kot jadik sedap hik2

okieeee :D

Sayid Hameed said...

xmcm kcg pjg pon.cm buncis jek

dd dudu said...

{wewe}
alamak!!! betol laaaaaa ha ha haaaaa

itu kacang buncis, wahahahaahah gelak guling2 :'D