Saturday, September 4, 2010

matta fair best tak?



Assalammualaikum semuaa :)


huhuuu tingin sebenarnye nak pergi Matta Fair kat PWTC. tetapi~~~ huk huk macam masa tak mengizinkan lah. perlu duduk rumah.



1) untuk siapkan laju2 chapters tesis yang ada pembetulan, dan submit ke my Dr. supervisor sebelum cuti raya. ahuk ahuk


konon ke nak tayang kertas2?
tuu yang si pink tgh bercahaya tu ;p hehe






tak beli LG lolipop, sebab mahal siket, so beli LG icecream.
tapi aku bagi dia nama, LG amour. hehe tanda aku akan menyayanginya seperti henset Nokia L'amour ku dulu. hik2

oh my LG amour~


comel giler. terus berangan jadi japanase girl setiap kali angkat fon atau taip sms. hehe



motip beli henset sewaktu sedang berhempas pulas mengeluarkan duit untuk belanja kawen??? :O *tatkala ini, aku dilempang beramai2

hehe pinjam duit kuku ;p nanti bayar balik ;p
erk macamlah kuku tu x kawen, dan aku kawen sorang2 kan ;p ahakkk

harga henset ni RM 550.. wah nampaknye aku kene cut costs kat budget kawen la. nak cut apa eh ;p apa yang worth RM 550?

aku cut lauk ayam korang masa kenduri bole?? time kenduri ku, korang makan nasik dengan daging je. ekekeke, gelak tutup2 mulut


taklah memain je =)

oh, cut cost dekat makeup ;p tak payah pakai makeup langsung. dangg!!
ke tak payah pakai veil dan aksesori langsung?
eh x bole2, pengantin perempuan kene cun2.
ke xyah pakai kain? ;p pakai baju jek ;p eeiii dd, xsenonoh.

camtu kite cut cost dekat~ ermm kuku xyah pakai samping, tengkolok dan kasut la. *gelak guling2


Astaghfirullahalazim.
apa aku merepek ni. ahuk ahuk


2) perlu duduk di rumah sebab kena tulun mak jahit baju. mak dah risau giler baju raya orang ada yang x siap lagi.
bertimbun kene jahit silang pangkah dekat lengan, bahagian bawah, leher.

setakat ni je lah yang anaknya boleh tulun. hehe nak tulun jahit baju sepasang x reti dan x berani, baju orang pulak tu ;p


note : tapi kene keluar jugak kejap, nak pegi tukar baju melayu ayah dekat Ampang Park.
lepas tu kene keluar kejap sebab kuku ajak pergi Habib. nanti lepas raya takut mahal. ok ok kejap jekk tau.



so, merujuk pada tajuk di atas,

- rugi tak ek aku tak pergi Matta Fair?

- murah sangat ke pakej2 melancong yang ditawarkan??

- siapa yang pernah beli/book apa2 dari Matta Fair? memang berbaloi ye?

- soalan paling penting. sesak takk macam PC Fair? tak suka sesak laga2 punggung.


ok dah. bye


5 comments:

pestisid said...

ape kate suruh kuku pegi sorang2 jek matta fair. ambik flyers2 ke ape..nnt later decide la nak pegi mane uols..

tp rasanya indon sgt murah kot sbb kes anti malaysia tu, so dorang risau aa x ramai nk g indon so mebi dorang akan turunkan price gila2.

jgn jd mcm saya weols bz sgt pastu dua2 x sempat nak pikir pasal honeymoon pastu eh eh tetibe dlm perut ada baby dah..aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..nanti weols honeymoon bertiga la kot nnt..

ahuk ahukkkk

Seri Mas Nurwani said...

dd dd, tolong lah pergi matta fair. sangat-sangat murah. honeymoon honeymoon. haha

*sayangnye seri xdapat pergi.kemarau yang berpanjangan.sedeyyyy~

dd dudu said...

{pestisid}
kuku??
kuku adalah lagi kronik x suke sesak laga2 punggung berbanding iols. hik2

oh oh~~ xpelaaa, x g kot matta fair, aaaaa byk mende nak wat niii!! xpelaaa, folo lisa g hanimun ngan anak hik2


{seri}
oh~~
tersentuh hati ku mendengarnyaa~~
xpelaa seri, xde rezeki dd kat matta fair kali ni kot, nex time nye matta fair lak, ahuk ahuk

thanx seri, baru dd tau matta fair tu sgt2 murah rupenye. hehe

mun-e said...

tolongggggg jgn kate yg cincin kawen ko same dgn akuuu sbb aku baru beli cincin kawen kat habib tadi.

hahah ;p

dd dudu said...

{mune}
cehh haha jgn riso x sama punyee, keri kate nak gi habib ampang point. eceee aku ni macam laa, habib lain design lain ;p erk entah??

eh aku ade cincin kawen ke? entahh

haha