Friday, September 17, 2010

lina sayang, selamat bertunang



apakah perkara yang bole membuat seorang sahabat bersedih?
jawapannye, apabila tidak dapat menghadiri pertunangan sahabat baik.
uwaaaaa nangesssss, sedih giler okaeyyyy :'(


kawanku lina bertunang pada hari raya keempat.. hari yang sama aku balik dari terengganu... ingatkan sempat sampai lipis tengahari walaupun lewat sedikit, tapi x sempat jugak, huk2... sebab aku drive, bile ngantuk je aku benti, ngantuk je aku benti, memang laa lambat sampai uwaaaaaaaa :'O

frust sangat ok.


demi nak tengok gambar lina bertunang, aku sanggup add makcik lina as a friend kat fb. hik2 sebab makcik lina private folder itu. puas hatiiii aku dapatttt tengok 90 keping gamba lina bertunangg


auntie zainab, tumpang upload kat sini ye :)


dup dap dup dap tak lina?



^_^



terpikat dengan kek comel ni, hihi






tafsir Quran color pink


lina, cantek laa hantaran2 ko ni =)




putih sucii^^




belah din tunangan lina adalah color hijau



lina dan family din.

lina comelnye, hihi


Selamat bertunang lina dan din. Maafkan aku kerana tak hadir sewaktu pertunanganmu :( aku sampai moody tau hari tu sebab x sempat. huk2.
nanti aku dan keri tebus balik masa wedding ko ye :) aku nak hadir awal dan bantu persiapan ko :)
sayang kawan aku ni selamanya^^



note : tak lama dah diorang ni, tak lama lagi, makan nasi minyak la kite, ekekeke ;p


9 comments:

lina said...

tak pe dd. nanti kawen ko tgk dari mule smpai habis. simpan cuti byk2 ey ;p

neway thanks dd for this special entry.

dd dudu said...

{lina}

sayang ko sangatt sangattttttt uwaaaaaaaa


stress jadinyee bile xsmpat dtg ;p

org len drive ganu-kl bape jam eh? aku 10 jam, hihi

surney hasniey said...

comelnya lina...(^,^)
nampak sopan santun giteww... ;p

tahniah!

dd dudu said...

{seni}
lina sopan santun? kui kui
lemah lembut pun ada, hek hek

lina said...

penat utk menjadi sopan santun hari tu. esoknya bwk family din naik kereta, aku dh buat ala2 pemandu f1 dah ;p

dd dudu said...

{lina}
apaaa arr linaaa~ ;P

cik paro said...

sweetnye entry ni..
nilai sebuah persahabatan..
tahniah lina!!

marinahunny said...

alaaa x sempat smpai ke..? msti ralat kan. tapi kita hanya merancang, Alah yg menentukan semuanya kan..?

dd dudu said...

{cik paro}
sayang kawan namanya ;p ekekeeke

{kak marina}
ha'ah x sempat, mmg rasa ralat sgt, tu laaaa kite hanya mampu merancang :]