Tuesday, September 14, 2010

raya kedua 2010



kite brekfes dulu... kalau kat sri malaysia kuantan ni aku paling mencarik bubur nasi, hehe suke giler bubur nasi.





lepas tu, sebelum pergi kampung semula, singgah kat hotel baru bukak, achik ku kerja receptionist di sana.

hehe achik ni ibu saudara ku. sayang dia.



oh oh tahun ni baju raya aku semua pun baju kurung. simple je kan ;p sebab aku pun x mencari, pakai je kain yang memang dah ada kat umah, mak jahit. ok gak, leh recycle buat baju kerja hehe.

tapi trend sekarang, jubah kan?? ke kaftan chiffon? entah.
xpe xpe, next year punya raya baru bergaya siket, hehe tahun ni simple berbaju kurung je la. hihi



tengahari tu terus drive ke terengganu. tapi singgah kemaman beraya, lepas tu yang paling penting, singgah Marang beraya di rumah my dearie friend hasni.


walaupun aku pernah datang rumah seni ni, aku tetap lupe jalan ;p

"hasni aku lupe laa rumah ko yang mana satu"
"ko jalan je terusssss, nanti ada gadis ayu menanti ko di tepi jalan"
"ohh~"



inilah gadis ayu itu. ;n



mak ayah seni + mak ayah dd.

mak ayah seni sangat baik^^



dah lama x bergosip ngan seni, so orang2 dewasa berborak di dalam, kitorang yang muda ni sok sek sok sek di luar sambil bergambar. hik2


cayangg seni, mmuahxx



kat terengganu ni, memang banyak gile berjalan ke rumah2. sebab mak menjemput sekali diorang datang ke kenduri ku nanti kan.

hihi





3 comments:

surney hasniey said...

hehe...

puk2, ko bagitau kat semua orang aku gadis ayu....??

ooohhhh, malunya...mana nak letak muka ni...huk2... ;p~

(dahla pakai tudung senget2, takde maknanya istilah ayu tu...huhu)

dd dudu said...

{seni}
mesti mesti, penceritaan perlu detail, hik2

muahaahahah mana ko nak sorokkan muke tuuuu, heeheeee

dapat da emel?

surney hasniey said...

sorok dalam bonet kereta ko la...hik2.

dah dapat emel...thanks... (^,^)