Saturday, September 18, 2010

raya ketiga berjumpa kak marinahunny



raya ketiga hari tu, saya kat terengganu. bermalam di rumah saudara yang saya panggil 'tok lah' sejak kecil.

malam tu, kak marina datang beraya kat rumah :D kak marina ni memang asal tengganu. untuk pengetahuan, kak marina adalah kawan/kakak alam maya di blog, tak pernah berjumpa, dan untuk makluman juga, kak marina orang pertamaaaaaa kawan blog yang saya berjumpa di luar ;p


sukee sangat bila dapat call dari kak marina kata nak datang umah, since petang tu tak sempat nak bercontact2 dan dah tiba malam, saya tak berani keluar dah sebab tak mahir jalan area situ, hihi.

yang kelakanya tok lah ku tu duk sakat2 aku sebab ini first time jumpe 'kawan maya', so agak berdebar2 sedikit. motip aku ni sumee mende nak berdebar2? ;p ye arrr, segan okeyy segann ;p

toklah pegi gelak2 dengan mak aku pulak tu..

"orang lain kalau kawan alam maya ni positif negatif *lelaki vs perempuan, si diana ni positif positif pulak kakakaka, dia ni salah cas laaa"

sabo je laa denn kene gelak dengan tok lah dan mak sendiri ;n alaa bior laaaa, bes peeee kumpul kawan2 perempuan di alam blog, kikiki.



disebabkan berada di rumah orang, so aku mengalami simptom x reti terangkan direction jalan sebab-aku-sendiri-tak-ingat-jalan-ke-rumah-tu. last2 aku cakap je "akak cari je laa rumah yang ada bendera malaysia kat pagar", kakakakaa naseb baik kak marina tere cari jalan, tup tup jumpe dah, padahal cam salah je kot direction yang aku bagi, hihihi


jumpe je kak marina dekat pagar, kak marina terus tunjuk muka ku "eeee muka sama dekat blog"

mestila sama kakkk, tak kan muka saya kat luar berubah cam siti nurhaliza kot ;p kakakakaka


kak marina datang bersama pakcik botak, hubby nye yang sporting gak. sporting duk melayan bual bicara tok lah ku ;p

kak marina+suami bersama ma ayah.
hehe


jemput makan kak~ hehe

time ni ade je lah tok lah aku buat lawak. haha layan je la eh kak ;p

oh kak marina, sampai ke sudah kann tok lah ngan pakcik botak tak ingat apa nama kem dekat2 morib tu? saba je laaahh


berbual, makan, minum.. dan tak lama lepas tu kak marina nak beransur pulang.. alaa kak, xpuas lagi tengok akak borak dengan family dd ;p

hehe..


sebelum kak marina pulang, sempat bergambar dulu dengan kawan/kakak maya yang pertama ku jumpa ni ;)

kak marina sangat sweet, patutla pakcik botak terpikat hehehehehhee sengih panjang ^_____^

tapi di alam realiti, kak marina cakap ganu rupenye, hehe ye laaa mestilaaaa dah orang ganu kan ;p




sweet+sporting couple, suke tengok diorang malam tu^^
kenapa kak marina panggil pakcik botak? x botak pun kak ;p



okehhh habesssss
malam tu aku sangat hepi jadinyaaaa, hihi



bes jugak kan jumpe kawan maya di luar^_^

makasih kak marina sudi beraya dengan dd, eceehhh ;p





5 comments:

ciare (^_^)v said...

kalo kakmarina jumpe aku mesti dia kata, apesal muka lain dr dlm belog? hehehe. wuahh bestnyaaa jumpe kwn alam maya :') dan bestnyaaa dpt smbg2 slang ganu. i likeee =p

marinahunny said...

hahahahaha gelak guling2 sama pakcik botak baca n3 nih..hehehe

ari tu dia botakkan kepapa smpai licin, tu yug jadi panggil pakcik botak..tp lama2 tumbuh rambut balik..hehehe

oh ciare, nak jumpa jg sama kamu..hehehe

dd dudu said...

{ciare}
yeke ciare hahahahah entah, sama je aku rasa kui2

errkk, tp aku xreti slang ganu. ko dah reti ye ciare? xpelaa :B

{kak marina}
yekeee, comelnye baca blog same2 ;p kekeke

oh yekeee, hehe x valid dah la nama tu ;p

marinahunny said...

dd, akak curik gambar last tu ye. :D

dd dudu said...

{kak marina}
hehe amik laaa :D