Monday, September 27, 2010

sambungan ezyra bertunang


dapat gambar lagi ;)

terus rasa nak buat sambungan entry pasal zyra+ata bertunang. hehe motip siap ada sambungan? pu~

eh korang pernah baca tak dulu aku pernah cakap aku memang suke cover pasal pertunangan kawan ;p hehe suke2, lagi seronok bile tengok keywords kat nuffnang bingo dengan entry pertunangan2 yang ada. rasa macam membantu pembaca2 lain pulak siket2 hehe.

tapi cover siket2 je laa, nak cover sume macam wartawan x reti sangat menulis, ihik ihik


ok sambung ek.. mule2 nak tunjuk hantaran belah perempuan



pink theme. xtau nak panggil pink apa.

lepas tu hantaran belah lelaki.


merah putih. menawan ;)



kek fondant merah putih. lawa gak hehe


seterusnya gambar waktu sarung cincin :)

:)



dan lastt sekalii... gambar yangg palingg aku sukeee

huwaaa lawanyaaa, macam di alam kayangan bunga2 yang ada dayang2 kecil jeeee


oh nway siapa ezyra ni ek? pakai duk cerita je tapi tak ada pengenalan untuk pembaca yang tak faham. ezyra ni, dulu die keje kat ptm, sempat la kawan dengan dia, jadi gang gosip, x lama kemudian dia pindah tempat kerja, dia kerja kat balai polis PD. eh eh perlu ke cerita sume ni kedidi?

oklah cerita berhenti setakat ini. haha nak cerita lagi tapi takut kena marah XD



3 comments:

sharifuddin N shakina said...

cantik la gmbr last tu..rseny pcahayaan dekat pelamin tu nampakkn effek cm kayangan gitu..

iedayah said...

wah..grand nye majlis tunng die..lawa kek fondantnye

dd dudu said...

{sharifuddin N shakina}
ye kot, pencahayaan tu tambah efek2 lagi, hehe


{iedayah}
lawa ;)