Wednesday, September 22, 2010

makcu ke?



tarik pipi sendiri kuat2.. benarkahh apa yang dikabarkan oleh abang ku sebentar tadi??

aku nak jadi makcu daaa??? aaaa???

xpercayaaaaaaanyeeeee hihihihi

sori ar korang, aku jakun siket, rumah aku ni memang xde baby2 kecik.. hehe sebab aku lah 'baby' terakhir itu ;p *lempang so jakunnye adalah terlebih.

wahh jakunnyee.. bb oh bb~~ ikut muke makcu yeeee, ekekeke tetibe ;p




note : penat ma pujuk abang suruh naik pelamin sama ngan aku. tak pun kalau x nak naik pelamin, makan beradab sama2 dengan aku. tapi macam x berjaya je, ho ho abang enggan, die suruh biar je la diana yang diraikan. huhu.

kenduri abang x buat lagi ni, sekali ngan aku je la ek. kof kof *motif gamba nikah abang xsiap2 lagi??



note 2 : seronok tengok ma riang dan teruja nak jadi Onni :)


7 comments:

ummu athiah said...

ye ke??wahhhhhhh bestnye...pasni dd lak...eh eh tahniah abg dd =)

from umu n tunang...cewah!haha =p

marinahunny said...

tahniah2 nk dpt budak kecik ye...oni tu nenek ke?

dd dudu said...

{ummu athiah}
erk? kof kof kof, batuk pulak ;p

eceeeee, cam ucapan perkahwinan pulak, kikiki

dd dudu said...

{kak marina}
entah suke2 jekk, heheeee

nenek dalam bahasa korea --> "halmoni"

;p

ciare (^_^)v said...

congrats makcu! eh silap. congrats abg dd & kakak ipar..wuahhh mesti ma happy sgt tu..hikhik...xpe, taun depan abg ko jd ayah long plak. wink ;)

ayu said...

onni jugak ke??? tahniah utk abg fairuz... tp sedih... ble time owg plak??

dd dudu said...

{ciare}
motip ayahlong? kof kof kof terbatuk pulak aku

;p

{ayu}
rilek arr ayu, ayu tunggu kak yana k ;)

hehe

hehe saje je sebut Onni tu, mak long jadi halmoniii