Monday, September 6, 2010

tengok anak rintih tak kat prima semalam?



pestisid (06/09/2010 1:58:19 PM): eh ko tgk tak astro prima smalam?
pestisid (06/09/2010 1:58:22 PM): anak rintih..

greenrose_dd (06/09/2010 1:58:40 PM): tgk
greenrose_dd (06/09/2010 1:58:42 PM): gelak2
greenrose_dd (06/09/2010 1:58:46 PM): bg saya cite tu bes

pestisid (06/09/2010 1:58:54 PM): kan sukeeee nyeeeeeeeeeeeee die lempang bapak dia

greenrose_dd (06/09/2010 1:58:57 PM): selamba pggl ayah die bodo
greenrose_dd (06/09/2010 1:59:02 PM): eh ko suke gak
greenrose_dd (06/09/2010 1:59:05 PM): suke2 ade gang suke

pestisid (06/09/2010 1:59:05 PM): edy x suke cite mlayu pun asyik2 tanye je pasal cite tu nape budak tu cmtu
pestisid (06/09/2010 1:59:13 PM): kan? ckp kau aku pastu ckp bodoh
pestisid (06/09/2010 1:59:14 PM): hakhak

greenrose_dd (06/09/2010 1:59:14 PM): bile tgk iklan, sy xrase sy akan tgk smpi abes cite tu

pestisid (06/09/2010 1:59:16 PM): gelak2

greenrose_dd (06/09/2010 1:59:25 PM): yelaa iklan tunjuk jue dgn ayah die

pestisid (06/09/2010 1:59:29 PM): sy pon x rase akan tengok sbb iklan mcm suram jek

greenrose_dd (06/09/2010 1:59:36 PM): pastu sy tgh jahit baju, redha je laaa cite apa yg mak bukak
greenrose_dd (06/09/2010 1:59:41 PM): sekaliiiiiii bes pulakkkkkk
greenrose_dd (06/09/2010 1:59:45 PM): budak tu pndai berlakon
greenrose_dd (06/09/2010 1:59:57 PM): eeiii suke2 dak kutip smpah tu jadi nora danish bile beso
greenrose_dd (06/09/2010 1:59:58 PM):
greenrose_dd (06/09/2010 2:00:07 PM): eh tetibe sy ceria kan bile ko sebut pasal cite smlm
greenrose_dd (06/09/2010 2:00:09 PM): tahniah lisa
greenrose_dd (06/09/2010 2:00:14 PM): sy dah gelak siket

pestisid (06/09/2010 2:00:18 PM): thanks dudu wahhh
pestisid (06/09/2010 2:00:28 PM): harap ade ulangan aaa sbb sy suke die lampang bapak dia

greenrose_dd (06/09/2010 2:00:33 PM): suke gakkkkkkk

pestisid (06/09/2010 2:00:34 PM): pastu yg dia pegi baling baju muke bapak dia
pestisid (06/09/2010 2:00:37 PM): sangat terhibur kot

greenrose_dd (06/09/2010 2:00:41 PM): terhiburrrrrr

pestisid (06/09/2010 2:00:46 PM): tak rasa mcm budak tu derhaka sbb budak tu baik jee sebenanye

greenrose_dd (06/09/2010 2:00:51 PM): ha ahhhh
greenrose_dd (06/09/2010 2:01:04 PM): aku bertumbuk sebab bela kau laah bodo!!

pestisid (06/09/2010 2:01:04 PM): tp x paham apasal masa mak dia anta dia yg tak jadi gi australia tu tetibe dia cakap aku kau ngan mak dia..
pestisid (06/09/2010 2:01:13 PM): knpius aaa budak tu emosional btul

greenrose_dd (06/09/2010 2:01:24 PM): abg sy ade semalam.. abg yg jarang gelak pun leh gelak tgk cite tu smlm.. masa tu abg tgh lyn novel

pestisid (06/09/2010 2:01:45 PM): yeke? wah abg ko bace novel..???
pestisid (06/09/2010 2:01:56 PM): pasni mesti ade ulangan kan? nak tinguk aaa

greenrose_dd (06/09/2010 2:01:56 PM): lorr die kan tetibe panggil mak die pompuan bangang.... mugkin die rase sbb pmpuan tu laa, ayah die tetibe nak anta die g ostrolia
greenrose_dd (06/09/2010 2:02:04 PM): abg baca novel yg sy xkan baca

pestisid (06/09/2010 2:02:37 PM): pastu scene buat layang2 yg die lempang kepala bapak dia pastu bapak die lempang dia balik suke gak
pestisid (06/09/2010 2:02:38 PM): hokhok

greenrose_dd (06/09/2010 2:02:44 PM): hokhok

pestisid (06/09/2010 2:02:45 PM): rupenye aksi lempang boleh buat sy gumbira






7 comments:

pestisid said...

motip ko cmni????ingatkan buat sinopsis cite tu..

dd dudu said...

{pestisid}
koserr aku wat sinopsis... paste ym ko suda, hak hak

~ ReD ~ said...

lebih pada sedih ..hahaha. linda terasa kick cter tu bila ia mampu buat linda sedih.haha

Review Filem : Grown Ups

Berpindah Dari Blogger Ke Wordpress

dd dudu said...

{red}
eh betul ar.. ending cite tu sgt menusukkkk... sedeyyyyyy uwaaa

pestisid said...

waaa abis tu sy kene ngaku aa ni sy pon nangis gak siket2 sambil buat2 penat mengandung depan suami..coverina sangat...ops

dd dudu said...

{pestisid}
yekeee atsukuri, xsangka, hik2 gelak tup2 mulut

Wan said...

besttttt