Wednesday, September 15, 2010

sukenye


hari tu tengah jalan2 ternampak sincan vol. 50. suke gile, rasa nak melompat. sebab dah lama kot tak keluar sincan ni. setiap kali pegi kedai komik, cam tak ada je. last vol. yang aku ada vol. 49 la, seronok nyee dah ada vol. 50.. ceria hidup ku kini dapat baca kesah sincan, misae, nohara, himawari dan rakan2 sincan hik2.




eh ada tak siapa2 yang pinjam komik sincanku x pulangkan lagi?? pls pls pulangkan~~ nak harap aku ingat siapa, memang aku x ingat dah laaa, tp koleksi aku memang dah berlubang2 sekarang :(



15 comments:

mun-e said...

adik ku pon dah beli dah sinchan 50 tu. hehe.

ko nak hrp org tu pulangkan?? hihihi. aku pon x ingt ade pinjam kat ko ke tak :D

dd dudu said...

{mune}
ko x de rasenye.

aku pun xtau mana pegi sincan aku huk2. byk gile duit aku berhabis untuk koleksi sincan ni, haihhh

Ezzan Yusop said...

errrkkk ezzan ada pinjam la dd. huhu!

dd dudu said...

{ezan}
oh yeke? masa kat oas dulu ekk? nakkk nanti ehh :D

rosealley said...

aku ada pinjam!!haha, ngaku nih, kenduri ko nanti aku bagi;p

dd dudu said...

{rosalley}
ros ada pinjamm?? muahanaha xingat pownnnnnn

besnyee besnyeee yg pinjam ni dkt2 ngn aku jekk, so senang nak collect, hik2

pestisid said...

eh kan penulis dah meninggal? oh harus ke comics tracks mgu depan..sincan ko yg kecik buat bace masa berak ada 1 ngan saye..xmo pulangkan boleh??hahhahahkkk

dd dudu said...

{pestisid}
mungkin ini hasil karya terakhir beliau sebelum meninggal??
entah, sebab care penulisan dan lawak masih sama, hihi

siap ada action kamen versi pompuan agi, kui2


ko pegang sincan kecik keee??? ha ha haaaa sincan kecik pun kelakaaa wlupun cara translate lain... eh perlu ke sebut buat baca waktu berak? muahahah

ummihasan said...

DD.. means waktu praktikal dl tu ko punya la ye sinchan tu ye.. yg kita bc kt bilik ICT tu ye.. hehe, ummu xigt pn tp tau amik queue je utk baca.. hehe.. tumpang lalu.. halalkan bacaan aku ye :P

dd dudu said...

{ummihassan}

ummu ke, haha penat aku klik link sekali profile not available pulak ;p


xpe2, aku halalkan, haha

ummihasan said...

la yeke.. xavailable??
nnt jap ummu tgk sat. huhu..

ummihasan said...
This comment has been removed by the author.
dd dudu said...

{ummihassan}
waahh ummu ada blog ;)

ummihasan said...

hee.. malu.. jemput dtg ye.. sila la.. hehe, malu lagi \(",)

dd dudu said...

{ummihassan}
hehe baiklah :d