Tuesday, September 21, 2010

perbualan biasa2



perbualan biasa2 3 sahabat pejabat. hehe x yah baca pun x pe k ;p saje rasa nak bercerita dengan diari ni malam2 ni, sementara tunggu pukul 11:30 malam, nak tengok Paris Hilton's My new BFF.


perbualan sewaktu jalan lenggang kangkung balik dari cafe.



dudu : "tau tak, kite dah x berani dah nak parking kat tepi jalan situ. semalam kak shikin kata dulu pernah je ade kes kereta staf kene clamp sebab parking kat situ"

wawa : "ha ah semalam kak shikin ada cakap"

rina-serba-tau : "laaa memang laa. tapi kalau hari biasa ko parking kat situ x kena clamp kot. melainkan ko parking masa ada event dan jalan tengah jem gile. haa memanglaa guard tu clamp keta kot.

dudu : "oooooo"

rina-serba-tau : "tapi ok pe kalau kena clamp. confirm punyalah kereta ko xkan kena curik"

dudu : "haha banyakk laaa ko!" motipp??

wawa : "hahaha dengan dd dd pun xbole nak bukak kereta tu hahaha"

dudu, rina dan wewe : *giggling kekekekeke








3 comments:

Apple Cute said...

dd...nape cartoon wewe lagi ramping dr dd ni...hehehe wewe jgn mare ye.. ^_^

dd dudu said...

{apple cute}
hehehheh sbb nak tunjuk wewe pakai baju kurung moden, ekekekeke

Sayid Hameed said...

aku tau la ak ramping yuyu..jeles lak lu..cr gadohhhh!!!(",)v